24. února 2015

Proč jsem proti vakcinaci? Podívejte se!

Osobně děti nemám. Ale když vidím na sociálních sítích lidi, kteří tvrdí že "neočkované děti ohrožují ty očkované", chytám se za hlavu.

Očkování, dle principu, má vytvořit imunitu proti dané nemoci, tedy i pokud přijde očkovaný do styku s nákazou, neměl by onemocnět. Pokud věříte svým doktorům, nemáte se čeho bát. Pokud jim nevěříte a nevěříte ani vakcínám, že vaše děti ochrání, proč tedy necháváte lékaře aby je do vašich dětí vpichovali?

Ne, nechci se vrátit do roku 1798, před začátkem vakcinace. Ale nutit rodičům hexavakcínu, jejíž prospěšnost a účinnost nebyla nikdy průkazně dokázána, je naprosto absurdní.

Navíc, v celé Evropě tak přísné represe proti neočkovaným dětem a jejich rodičům nejsou. Jsme údajně "pokrokoví a držíme krok s Evropou" ..no, podívejte se na mapu a posuďte sami.. Mě to spíš připadá jako ostrůvek temného středověku.
Celá Evropa neočkovaným téměř nic nezakazuje? No tak my v Česku zakážeme školky, tábory a jako zcela jediní i domácí hlídání chůvami. My v Česku prostě vždy musíme mít něco extra..


Ano, je to tak. V Německu, Rakousku, Švýcarsku ani Norsku nejsou povinná žádná očkování a proti neočkovaným dětem ani jejich rodičům nejsou žádné represe. Řádí tam masové epidemie? Nevšimla jsem si..
Pokud by fungoval facebookovými "vzdělanci" proklamovaný princip "když jich (neočkovaných) bude moc, nakazí i naše (očkované) děti" museli bychom v ČR už všichni s nadsázkou vymřít.

Lékaři tvrdí, že očkovaný jedinec má imunitu a nemůže se tedy nakazit. Nic jako "přečíslení" očkovaných neočkovanými prostě neexistuje. Buď jste immunní nebo ne. Pokud věříte, že vám očkování imunitu zaručí, tak se nechte očkovat, ale nenuťte to ostatním. Koneckonců, pokud věříte lékařům, věříte i, že vás neočkovaní spoluobčané nijak neohrožují, tak proč ty represe?

Tento argument je zcela postavený na hlavu. Věříte očkování a obhajujete to tím že mu nevěříte? A pokud by fungoval, nebyli bychom být už všichni (my očkovaní v ČR) nakaženi, když ani jeden z našich sousedních států povinné očkování nemá, a jejich obyvatelé nás snadno početně převýší? Nejsme.
Buď je očkování zázrak a funguje (pak ale nechápu, že naše sousední země nejsou plné neuvěřitelných epidemií s mnoha mrtvými) a nebo očkování nepotřebujeme a naši drazí zákonodárci nám jej zbytečně nutí. Okolní země zatím nevymírají, takže...

Škodlivost vakcín není prokázána a tak si každý myslí svoje. Já vám dnes ukážu pár zaručených faktů o cigaretách, které se taky, a není to tak dávno, běžně a veřejně proklamovaly právě tak, jako je nyní proklamováno, že vakcíny za ty ochrnuté děti rozhodně nemůžou.

Váš lékař vám doporučuje vakcínu? Věřte mu, ještě před pár desítkami let doporučoval on, nebo možná jeho otec, cigarety...
Ne, není to vtip. Cigarety byly doporučovány na různé plicní neduhy, zcela běžně. Dohledejte si to. Když pak přišli na to, že díky koktejlu přidávaných aditiv jsou vlastně silně rakovinotvorné, nikdo se ani neomluvil. No, to víte, věda a pokrok..

A právě toto je mým hlavním argumentem. Lobbistický tlak. Tak jako v případě cigaret kdysi, i tady je v pozadí miliardový průmysl, a jeho vliv by neměl být opomíjen. Bude nám tvrzeno, že je to prospěšné bez ohledu na to, jestli je to pravda nebo ne. Připomenu že o cigaretách už se dlouho vědělo že škodí, ale veřejnosti se to nesmělo říkat, ti vědci co to udělali byli odsouzeni k nereálně vysokým pokutám a veřejně zhanobeni. Prostě proto, že cigarety nehorázně vydělávaly. A dnes vakcíny vydělávají právě tak.

Nejsem autorem ani majitelem použitých obrázků. Všechna práva náleží jejich právoplatným držitelům.
I am not the author or owner of the images. All rights belong to their rightful holders.

Žádné komentáře:

Okomentovat