21. února 2015

Sejde z očí, sejde z mysli

Válka. Dokud nebyla až na našem prahu, skoro nikoho nezajímala. A ty úžasné, moderní zbraně, počítačem naváděné a na centimetry přesné rakety, zabíjely. Absurdně ale nezabíjely teroristy, zabíjely "nějaké lidi". A často taky děti.
Od roku 2004 do roku 2013 zabily tyto střely jen v Pákistánu tisíce lidí. Z toho skutečných teroristů bylo 1,6%. Zbylých 98,4% byli lidé, jejichž vina/nevina je neprůkazná, prokazatelně nevinní a děti.

Říkám to proto, že historie má nepříjemnou vlastnost se opakovat. A říkám to proto, aby jste nevěřili politikům. Když prezident Obama nastoupil do úřadu, ve své inaugurační řeči sliboval konec zabíjení. Jak můžete vidět na následujícím obrázku, opak byl pravdou. Každá bílá linka znamená vypálenou raketu. Rudá horizontální linka ukazuje éru prezidenta Obamy. Jak vidíte, střel za prezidenta Obamy povážlivě přibylo. Nevěřte lidem co k vám mluví z televize. Když říkají abyste nepanikařili, je čas začít utíkat. A když slibují mír, přijde válka.


Podrobnou přehlídku vystřelených raket můžete vidět na http://drones.pitchinteractive.com/, odkud také pochází obrázek výše (před úpravou).

Názor pana Obamy je vyjádřen níže:


Nejsem autorem ani majitelem použitých obrázků. Všechna práva náleží jejich právoplatným držitelům.
I am not the author or owner of the images. All rights belong to their rightful holders.

Žádné komentáře:

Okomentovat